elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva celebra la modalitat vent-metall de la XVIII edició del Concurs de Jóvens Intèrprets

Xàtiva celebra la modalitat vent-metall de la XVIII edició del Concurs de Jóvens Intèrprets

  Aquest cap de setmana s'ha celebrat la modalitat vent-metall de la XVIII edició del Concurs de Jóvens Intèrprets "Ciutat de Xàtiva".

  D'un total de 30 participants vinguts de diversos punts de la geografia espanyola que van afrontar la primera fase del concurs amb la interpretació d'una obra obligada, 14 van ser els finalistes que van encarar la segona fase del certamen amb la interpretació d'una obra d'elecció lliure.

  El tribunal encarregat de qualificar i premiar les diferents modalitats, que en aquesta edició ha estat format per Juan Bautista Abad (president i especialista de trombó), Alfonso Faus (esp. de trompeta), Lorenzo Llovet (esp. de tuba) i Vicent Llopis (esp. de trompa), va acordar, per unanimitat, atorgar els primers premis a:

  David Soriano Sánchez, intèrpret de tuba, de 22 anys i procedent d'Albacete, premiat en la modalitat A amb diploma, trofeu i 1.300€.

  Vicente Manuel Cascales Mogica, intèrpret de trombó, de 21 anys i procedent de Callosa de Segura, premiat en la modalitat A amb diploma, trofeu i 1.000€.

  Sergio Martín Mora, intèrpret de trompeta, de 14 anys i procedent de Cobisa, premiat en la modalitat C amb diploma, trofeu i 800€.

  L'accèssit, valorat amb 450€, va ser per a Josep Gómez Alemany, intèrpret de trompeta, de 19 anys i procedent de Madrid, premiat en la modalitat B.

  El proper cap de setmana, 3 i 4 de març, el la Casa de la Cultura albergarà les audicions d'instruments de corda fregada.

  Pujar