elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva celebra demà la IX Fira Solidària Intercentres a l’Albereda Jaume I

Xàtiva celebra demà la IX Fira Solidària Intercentres a l’Albereda Jaume I
  • La Fira, que iniciarà a les 10.00 h i finalitzarà a les 20.00 h, comptarà amb la participació i col·laboració de 25 entitats, entre centres educatius i associacions

MÉS FOTOS
Xàtiva celebra demà la IX Fira Solidària Intercentres a l’Albereda Jaume I - (foto 2)

Xàtiva celebra demà divendres dia 17 de maig la IX Fira Solidària Intercentres a l’Albereda Jaume I. La jornada iniciarà a les 10.00 h i finalitzarà al voltant de les 20.00 h.

La Fira Intercentres d’aquest any comptarà amb la participació de 25 entitats, entre centres educatius i associacions. L’organització va a càrrec de l’Ajuntament de Xàtiva junt amb l’IES Lluís Simarro, el CIPFP la Costera, el Col·legi Claret i l’IES Josep de Ribera.

Al llarg del dia hi haurà diversos tallers i activitats. Al matí la Creu Roja realitzarà un taller de primers auxilis; els IES Ribera i Simarro organitzaran una xaranga intercentres; l’Ateneu Popular farà el taller «Antifeminisme a les xarxes»; l’escola de Música la Nova conduirà un taller de rap improvisat i unes manualitats d’instruments musicals; el Col·legi la Inmaculada participarà amb un grup de flautes de 4t, 5é i 6é; el CP Taquígraf Martí participarà amb un ball de l’alumnat de 1r, 2n i 3r; la Gent de la Consolació realitzarà un taller de reciclatge; i el CP Gozalbes Vera actuarà amb un ball i una batucada de l’alumnat de 5é. I vesprada actuaran La Música Vella, Rytmus Band i La Muixeranga de Xàtiva.

A més, al llarg del matí hi hauran tallers d’higiene bucodental organitzats per l’alumnat del cicle de Cures Auxiliars d’Infermeria, i tallers de pinta-cares, polseres i henna, organitzats per l’alumnat de Serveis Socioculturals i a la Comunitat.

«La Fira té com a objectiu posar en valor la solidaritat i que l'alumnat de la nostra ciutat conega el teixit associatiu de Xàtiva. Des de l'Ajuntament és important donar suport a aquestes activitats que són tot un èxit» ha explicat la regidora d'Educació, Amor Amorós. I ha afegit: «A més a més, si els diners que es recapten reverteixen directament en les persones que tenen falta de suport i que aquestes associacions cobreixen, doncs és fantàstic».

La Fira és oberta al públic i vol posar en valor l'estudi de tot l'alumnat de la ciutat, crear xarxes i llaços entre els diversos centres, entitats i alumnat, i fer de la Xàtiva una ciutat educadora i oberta.

Pujar