elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva aporta la millora d’oportunitats d’ocupació juvenil als grups de treball de la xarxa de ciutats educadores

Xàtiva aporta la millora d’oportunitats d’ocupació juvenil als grups de treball de la xarxa de ciutats educadores
  • Hui es torna a reunir el Consell de Xiquetes i Xiquets amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora

MÉS FOTOS
Xàtiva aporta la millora d’oportunitats d’ocupació juvenil als grups de treball de la xarxa de ciutats educadores - (foto 2)

La regidoria d’Educació ha preparat una sèrie d’activitats amb motiu de la commemoració del Dia dels Drets de la Infància (20 de novembre) i el Dia de la Ciutat Educadora (30 de novembre).

La regidora d’Educació, Lena Baraza ha assenyalat la importància d’aquesta commemoració per a la nostra ciutat. Baraza ha explicat que «com a Ajuntament de Xàtiva, formem part de la xarxa de ciutats educadores; concretament, estem en un grup de treball que lidera l’Ajuntament de Màlaga i que està dedicat a les necessitats d’educació per a la formació». La regidora ha especificat que «dins d’aquest grup de treball estem tractant la qüestió de com afavorir l’ocupació juvenil i ho estem fent a partir del nostre Pla Millenial».

Precisament hui dimarts 30 de novembre, torna a reunir-se el Consell municipal de Xiquetes i Xiquets que dóna veu a tot l’alumnat de la ciutat a través dels seus representants. En aquesta ocasió, s’abordarà el concepte de ciutat educadora.

Dins de la programació d’actes, el passat dissabte 26, el colorista desplegament de producció del programa «La Colla d’À punt» va invadir la pista esportiva del jardí de la Pau, fent les delícies de les xiquetes i xiquets assistents que pogueren gaudir d’un munt d’activitats lúdiques.

S’obri la inscripció a l’escola de Nadal

D’altra banda, el departament d’Educació ha llançat la convocatòria de l’escola de Nadal. La preinscripció estarà oberta fins al proper dilluns 12 de desembre. El preu de matrícula és de 40 euros. L’escola de Nadal estarà en funcionament els dies 23, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 2, 3, 4 i 5 gener de 2023. El seu horari serà de 9 a 13 hores, amb un servei d’acollida gratuït de 8 a 9 i de 13 a 14 hores. L’escola de Nadal serà a les instal·lacions del CP Gozalbes Vera. Per a més informació i inscripcions, es pot acudir a la Casa de la Joventut, cridar al 962281803 o enviar un correu electrònic a educa@xativa.es. L’ajuntament ha editat cartelleria amb un codi QR que obri el formulari d’inscripció. Les places són limitades i prioritàries para persones empadronades a Xàtiva, per a conciliar la vida laboral i familiar i per a col·lectius amb  vulnerabilitat social de la ciutat.

Pujar