elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva albergarà activitats de formació i divulgació per a dinamitzar l’agroecologia

Xàtiva albergarà activitats de formació i divulgació per a dinamitzar l’agroecologia
  • Tindran lloc el dies 24 i 31 d’octubre i 14 de novembre, consisteixen en la visita a un hort, i és necessari reservar a la web

Xàtiva albergarà durant les properes setmanes una activitat mediambiental vinculada al projecte educatiu i de formació i divulgació per a estratègies de dinamització agroecològica en l’àmbit autonòmic, del que es col·laborador l’Ajuntament junt amb altres institucions com ara la Generalitat Valenciana.

L’activitat, que tindrà lloc els dies 24 i 31 d’octubre i 14 de novembre i estarà realitzada per Interpreta Natura, porta per títol «De sempre i de prop el millor. Herois per la salut i el clima» i consisteix en convertir-se en llaurador per un dia, amb una visita a l’hort de Verd de Terra per tal d’aprendre a cultivar els teus propis aliments.

El preu de la fiança de reserva és de 2,5 euros (es retornaran 2 euros en acabar l’activitat), que inclouen esmorzar, assegurances d’accidents, transports en autobús i materials necessaris per tal de realitzar l’activitat, i és necessari reservar en la pàgina web www.interpretayeduca.com/esdeveniments.

El lloc de trobada serà la Plaça de bous de Xàtiva (9:30 hores), amb una ruta d’anada i tornada de 4 kilòmetres, o bé a les 10 hores des de l’estació depuradora d’aigües de Xàtiva. L’hora de tornada està estipulada cap a les 13:30 hores.

Pujar