elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vora 7.000 persones han visitat a Xàtiva les exposicions de Raimon i Pep Gimeno Botifarra

Vora 7.000 persones han visitat a Xàtiva les exposicions de Raimon i Pep Gimeno Botifarra
  • La mostra amb motiu del 60 aniversari de la cançó «Al vent» ha registrat 4.266 visites, mentre que el recull etnològic de Botifarra ha aglutinat a 2.700 persones

MÉS FOTOS
Vora 7.000 persones han visitat a Xàtiva les exposicions de Raimon i Pep Gimeno Botifarra - (foto 2)

Les exposicions amb motiu del 60 aniversari de la cançó «Al vent» de Raimon i de la col·lecció etnològica de Pep Gimeno Botifarra, ubicades al Museu de Belles Arts i a l’espai cultural Sant Domènec respectivament, han rebut una gran afluència de gent durant les setmanes en les quals han romàs obertes, amb vora 7.000 visites.

Un total de 4.266 persones han visitat la mostra de Raimon i Annalisa, la qual comptava amb obres de reconeguts artistes com ara Joan Miró, Antoni Tàpies, Andreu Alfaro, Manolo Boix, Artur Heras o Rafael Armengol entre d’altres. El 81% dels visitants procedien de la Comunitat Valenciana, mentre que cal destacar que un 8% procedien de Catalunya. L’exposició també ha comptat amb visitants d’altres Comunitats com ara les Illes Balears, Canàries, Madrid, el País Basc o Castella i Lleó.

Pel que fa a la imponent mostra etnològica de Pep Gimeno Botifarra, la qual va ocupar fins ahir l’ex convent de Sant Domènec, han estat un total de 2.700 les visites realitzades. Moltes d’elles van poder conèixer els objectes exposats per part del propi Pep Botifarra, qui es va encarregar de fer visites guiades explicant el seu contingut.

Pujar