elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les visites a la web de la Fira de Xàtiva creixen un 69% respecte al passat any 2017

  La pàgina web de la Fira de Xàtiva 2018 ha rebut un total de 27.204 visites durant el mes d'agost, en concret des de l'inici fins el passat dia 22, després de la conclusió de l'esdeveniment.

  Aquestes xifres representen un increment significatiu, superior al 69%, respecte al mateix període del passat any, quan es va estrenar la web de la Fira en l'actual format. En concret, durant l'estiu de 2017 es van comptabilitzar un total de 16.088 visites i 12.300 usuaris diferents.

  Les pàgines més visitades dintre del lloc web han estat la portada i l'agenda dels esdeveniments de la Fira. Amb més de dos minuts de durada mitjana per cada visita, els usuaris han accedit a la web per a consultar la programació i escollir què fer durant els dies de celebració. Tanmateix cal esmentar les visites a la pàgina amb informació dels transports i apartaments i les realitzades pels firaires participants que des del passat any tenen tota la documentació relativa a la seua presència en la Fira dins d'aquesta web (firaxativa.com).

  Pel que fa a la procedència dels visitants, destaquen en primer lloc els de la ciutat de València, que representen més del 37%. També els residents a Xàtiva tenen un porcentatge del 9%. Des de fora de l'àmbit valencià destaquen les connexions des de Barcelona i des de Madrid (9% i 8% respectivament). La resta es reparteixen majoritàriament entre poblacions valencianes properes a Xàtiva com Alzira, Gandia, Carcaixent, Alcoi o Algemesí.

  Firaxativa.com ha posat a l'abast dels usuaris tots els esdeveniments de la Fira d'Agost 2018, amb més de 100 actes institucionals, musicals, teatrals, infantils i familiars mesclant la cultura tradicional amb l'animació al carrer o els esdeveniments esportius, els quals s'han pogut consultar per àrees d'interès o per dia de celebració a través d'un calendari. Una completa guia d'activitats en què cada esdeveniment disposava d'una pàgina pròpia personalitzada, amb el seu contingut detallat, horari exacte, ubicació al mapa de la ciutat i condicions d'accés.

  A més a més cal destacar que l'interès per la Fira de Xàtiva s'ha fet també palés al portal de turisme de la ciutat (Xativaturisme.com), que del dia 5 al 22 d'agost ha rebut més de 17.000 visites, més de la meitat de les quals s'han adreçat directament a la pàgina dedicada a la Fira de Xàtiva.

  Pujar