elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vicent Mompó subratlla el compromís de la Diputació amb el desenvolupament de Xàtiva

Vicent Mompó subratlla el compromís de la Diputació amb el desenvolupament de Xàtiva
  • El president de la Diputació de València visita el municipi de la Costera, que celebra estos dies la seua Fira d’Agost

  • Després de la trobada amb l'alcalde de la localitat, Roger Cerdà, Mompó ha incidit en la importància que tindran les oficines comarcals

MÉS FOTOS
Vicent Mompó subratlla el compromís de la Diputació amb el desenvolupament de Xàtiva - (foto 2)
Vicent Mompó subratlla el compromís de la Diputació amb el desenvolupament de Xàtiva - (foto 3)

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha acudit este divendres a la Fira d’Agost de Xàtiva, on ha reafirmat el compromís de la corporació provincial amb el desenvolupament de la capital de La Costera. “Des de la Diputació continuarem treballant per la ciutat de Xàtiva, perquè continue avançant en el seu desenvolupament i també per a potenciar les seues tradicions i el seu patrimoni”, ha declarat.

Vicent Mompó ha mantingut una trobada institucional amb l'alcalde de la localitat, Roger Cerdà, tots dos diputats provincials pel partit judicial de Xàtiva. Durant la seua visita a l'Ajuntament, on ha signat en el llibre d'honor, el president de la Diputació també ha saludat a la reina de la Fira, Reyes Camarasa, i a la seua cort d'honor.

Mompó, a més, ha volgut agrair de manera especial la iniciativa de l'Ajuntament de Xàtiva de celebrar este divendres el dia de la fira sense soroll, atenent així la petició d'una associació que treballa per les persones amb autisme. “Creiem que és una manera d'afavorir la inclusió i de visibilitzar l'autisme. Des de la Diputació de València estem molt conscienciats amb esta realitat i promourem i secundarem totes les iniciatives que considerem que poden ajudar a millorar el dia a dia, l'autonomia i la inclusió en tots els àmbits de la vida de les persones amb autisme”, ha recalcat el president.

Oficines comarcals

El president de la corporació provincial, contestat a preguntes dels mitjans de comunicació, ha recordat l'aposta de la Diputació per les oficines comarcals, ja que “la Diputació no ha d'estar només a València i que siguen els pobles els que hagen d'anar a la capital, sinó que ha de ser la Diputació la que s'acoste als pobles per a donar servei”, i ha afegit que “és molt important que als ajuntaments arribe, a més dels recursos econòmics, els recursos personals i tècnics que els doten de capacitat per a poder executar les nostres ajudes”.

Per la seua part l'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha mostrat la seua satisfacció per la visita del president de la Diputació, destacant la seua disposició a “continuar treballant conjuntament perquè la institució provincial continue impulsant el progrés dels pobles de la nostra comarca i del municipi de Xàtiva”.

Pujar