elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els últims 31 joves del Programa Avalem Joves Plus s'incorporen als seus llocs de treball

Els últims 31 joves del Programa Avalem Joves Plus s'incorporen als seus llocs de treball

    Aquest matí s'ha produït la rebuda de la resta de joves que durant un any treballaran a l'Ajuntament de Xàtiva gràcies al Programa Avalem Joves Plus, pla del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF). L'objectiu d'aquest programa amb el qual Xàtiva ha percebut 1.056.774,72 euros, és millorar l'ocupabilitat dels menors de 30 anys, proporcionar experiència laboral i posar en valor el talent jove de l'administració pública.

    Aquests 31 joves que hui s'han incorporat prestaran servei als Departaments de Benestar Social, Joventut, Esports Educació, Biblioteca, Promoció Lingüística, Fira i Festes, Mobilitat, Participació Ciutadana, Promoció Econòmica, Dona i Igualtat i Àrea econòmica i financera. En concret, els nous treballadors són tècnics en integració social, auxiliars administratius, orientadors laborals, diplomats en infermeria, tècnics d'assistència turística, animadors socio-culturals, tècnics de mobilitat, administratius, tècnics en gestió comercial, psicòlegs o llicenciats en finances.

    «Aquest Pla d'Ocupació ha implicat la capacitat de poder reforçar els serveis municipals i arribar a uns llocs de treball amb la màxima dignitat possible, donant la oportunitat de formar-se a tots aquests joves menors de 30 anys i arribar a un punt de consens per a impulsar un sector de la població que s'ha caracteritzat per la precarització laboral», ha destacat el primer tinent d'alcalde Miquel Lorente.

    El Programa Avalem Joves generarà 5.400 llocs de treball per a joves menors de 30 anys en tota la Comunitat Valenciana i disposarà d'una inversió de més de 100 milions d'euros, finançats gràcies al Fons de Garantia Juvenil de la Unió Europea.

    Pujar