elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una trentena de persones s’incorporen durant el proper any a l’Ajuntament amb el programa POTS

Una trentena de persones s’incorporen durant el proper any a l’Ajuntament amb el programa POTS
  • Els llocs de treball que s’ocuparan seran els de 18 conserges, 2 peons de manteniment, 1 auxiliar SAD i 9 peons de Brigada

Aquest matí s’han incorporat a l’Ajuntament de Xàtiva les persones que entraran a formar part de l’Ajuntament mitjançant el programa POTS. A la recepció han estat presents l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà la primera tinent d’alcalde Amor Amorós i la regidora de Recursos Humans Xelo Angulo.

El POTS és un Pla d’Ocupació municipal destinat a persones usuàries de Serveis Socials entre les quals es troben persones aturades de llarga durada, persones joves que cerquen el seu primer treball, persones que necessiten tornar al mercat laboral, persones amb necessitat d’accedir a la prestació de majors de 52 anys per accedir a la jubilació, víctimes de violència de gènere, persones amb diversitat funcional i persones sense recursos mínims per cobrir les necessitats bàsiques de la seua unitat familiar. La selecció es realitza mitjançant una baremació en funció d’uns ítems relacionats amb els perfils descrits anteriorment.

Amb aquest programa s’incorporen a treballar durant el proper any, a jornada completa, una trentena de persones que s’ubicaran en diferents departaments. En total, s’invertiran per part municipal un total de 630.450 euros.

Entre els perfils que se sumen durant el proper any a l’Ajuntament es troben 18 conserges que es destinaran a Cultura, Dona i Igualtat, Joventut, OXI, Benestar Social, Conservatori, Educació, Medi Ambient, Biblioteca i Policia Local; 2 peons de manteniment per a esports i Benestar Social; 1 auxiliar SAD per a Benestar Social i 9 peons destinats a les Brigades Municipals.

Pujar