elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els tiquets per a les paelles i per al sopar dels jubilats es podran aconseguir a partir del proper dilluns 8 d’agost

Els tiquets per a les paelles i per al sopar dels jubilats es podran aconseguir a partir del proper dilluns 8 d’agost
  • Els tiquets del sopar es podran recollir a la llar dels jubilats de la Plaça Roca i els de les paelles s’hauran de traure telemàticament des de www.firaxativa.com

A partir del proper dilluns 8 d’agost es podran recollir les entrades tant per al sopar de jubilats del dilluns 16 d’agost a l’espai de la Murta com de la festa de les paelles prevista per al diumenge 21 d’agost.

En el cas de les Paelles, que tindran lloc a l’aparcament del pavelló Tormo Barberà (mateix recinte que la Fira del Bestiar) les reserves dels tiquets es podran fer a partir de les 8 del matí, a través de la pàgina www.firaxativa.com. Hi haurà un total de 150 taules numerades, les quals apareixeran a un plànol sobre el qual cada usuari/a podrà punxar i apuntar-se.

Les reserves seran per taula amb un mínim de 6 comensals i un màxim de 10, i els tiquets seran nominatius apareixent el nom i cognoms així com també el DNI (la informació serà gestionada dintre de la normativa vigent per a la protecció de dades). Els tiquets es mostraran a l’entrada per a la verificació, i almenys dos per taula hauran d’estar impresos i s’entregaran a la recollida dels condiments per poder ocupar la taula assignada. Si un mateix DNI és emprat en diverses reserves, s’anul·laran de manera immediata les taules en les quals aparega el DNI duplicat.

Els menors d’edat hauran de presentar a l’entrada del recinte, junt al tiquet nominatiu, l’autorització d’un tutor responsable, la qual es podrà descarregar al mateix web. Per cada taula haurà d’haver un mínim de quatre adults, que seran els responsables de qualsevol incidència.

Cal recordar que estarà prohibida l’entrada de vidre i que al recinte sols podran accedir per a les paelles les persones amb tiquet. L’obertura de portes i el repartiment de condiments s’iniciarà a les 12 hores, i les portes del recinte s’obriran per al públic general a partir de les 16 hores amb entrada lliure. La festa estarà amenitzada per l’orquestra Matrix Band.

Tiquets sopar dels jubilats

Les persones interessades en acudir al sopar dels jubilats podran passar a recollir les invitacions del dilluns 8 al dijous 11 d’agost pel saló social de la llar de jubilat de la Plaça Roca, en horari de 10 a 13 hores.

Per a poder arreplegar el tiquet serà necessari ser jubilat o pensionista, major de 55 anys i empadronat a Xàtiva. Hi haurà que presentar el DNI original (no seran vàlides les fotocòpies) i la persona pensionista haurà d’acreditar-se. Es podran retirar un màxim de 4 invitacions per persona (sempre i quan es presenten els quatre DNI originals).

Les invitacions es repartiran per ordre d’aplegada i estaran numerades per a la realització de possibles sortejos. Sols s’indicarà la taula que s’ocuparà, no les cadires, que seran de lliure disposició.

Pujar