elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El teatre i el Festival de la Cançó seran protagonistes a l’espai escènic de la plaça de la Seu

El teatre i el Festival de la Cançó seran protagonistes a l’espai escènic de la plaça de la Seu
  • Les actuacions s’iniciaran a les 23 hores

L’espai escènic de la plaça de la Seu serà l’epicentre de l’activitat teatral, amb funcions del més alt nivell a l’aire lliure, a més de la celebració del Festival de la Cançó. Totes elles s’iniciaran a les 23 hores.

La XXVI edició del Festival de la Cançó, que se celebrarà el dimarts 15 d’agost, estarà protagonitzat per Musicants qui presentarà el seu nou treball «Mar de vides», amb influències de la Mediterrània i compost per la barreja de diversos llenguatges musicals provinents dels països banyats per aquest mar.

El dia 16 serà el torn de l’espectacle «Waterloo», amb Carles Alberola, un teatre en valencià que viatja amb el temps amb el desig de donar veu als que ja no hi són. La cita per al dia 17 d’agost serà «Els villalonga», una comèdia familiar interpretada per Lucía Poveda, Bruno Tamarit i Alfred Picó en la qual un cognom d’alta burgesia és protagonista de la trama.

El dia 18 serà el torn de la comèdia per a tots els públics «Empoderadas. Si no sufro no estoy tranquila», amb Ángela Conde i Paloma Giménez, el que suposa el segon espectacle de «Las raras» protagonitzat per Remedios i Angustias, amb noves escenes i situacions per a riure i pensar. Tancarà aquest espai la comèdia musical «Baby boom. El musical del destape», previst per al dissabte 19 d’agost, i amb un elenc compost per Alexandra González, Toni Sanz, Mònica Vives, José García, Anna Alborch i Rubén Montañá.

Pujar