elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teatre i espectacle infantil a l’espai escènic del Martínez Bellver

Teatre i espectacle infantil a l’espai escènic del Martínez Bellver
  • El pati del col·legi serà un any més l’escenari dels més menuts, amb cites cada dia de fira a les 19:30 hores

El més menuts podran gaudir al col·legi Martínez Bellver d’actuacions teatrals durant les vesprades de Fira, a partir de les 19:30 hores.

El dia 15 d’agost es representarà «Máximo Óptimo», un autèntic circ de butxaca efectuat amb objectes quotidians i amb un bufó del segle XXI que combina l’espontaneïtat del carrer amb el gest còmic del pallasso. Per al dia 16 està previst «Volando vengo» (accessible per a persones sordes), un espectacle de trapezi mini volant, ambientat als anys vint, on quatre personatges porten a terme la gran exhibició final del trapezi de vol, no sense abans superar una infinitat de problemes, colps i intents fallits.

Per al dia 17 tindrà lloc l’espectacle gestual «Tartana», el qual uneix investigació sobre la tècnica de bàscula coreana, equilibri sobre mans i humor, en una escena enquadrada per una furgoneta que fa de suport on es desenvolupa una composició acrobàtica i molt més; mentre que el dia 18 serà el torn de l’espectacle de titelles «Monstres», on un bruixot d’aparença malvada vol expulsar a Pit de la seua casa fent-li sentir por, tot i que Pit no s’espanta fàcilment.

El dia 18 està prevista la representació de «Babo royal» (accessible per a persones sordes), una cita que consta amb un imperi de cinquanta metres quadrats, un rei llunàtic i un trobador singular en un xicotet territori on reina l’excentricitat i on estan prohibits el seny i la normalitat. Tancarà aquest espai el dia 20 d’agost l’espectacle «Rocket Carnival Clownz» de teatre i animació musical, amb el qual un quartet de pallassos estripats i sense concessions realitzaran bogeries inexplicables amb música en directe.

Pujar