elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Taller d'eines online a la Casa de la Joventut

    Les formes d'estudiar i relacionar-se han canviat molt en els últims anys. Amb totes les eines de les quals disposem en la Xarxa tot pot ser molt més fàcil. Per aquest motiu la Regidoria de Joventut organitze un taller per donar a conéixer i facilitar l'ús d'aquestes eines en línia.

    El taller, totalment gratuït, tindrà lloc el pròxim dijous 30 de Novembre a les 18.00 h, a la Casa de la Joventut. Per a la realització d'aquest taller és imprescindible portar el propi telèfon, tauleta o portàtil per tal de practicar i conéixer les diferents ferramentes que tenim a disposició en la Xarxa. És un taller d'iniciació i coneixement de ferramentes digitals que poden vindre bé per a reforçar l'estudi o treballs escolars o per tal de traure el major partit a l'esforç. Les eines digitals i les aplicacions mòbils porten la productivitat a nivells molt alts.

    L'únic requisit per assistir al taller és inscriure's prèviament, doncs hi ha places limitades. Tenen prioritat els joves d'entre 12 i 30 anys. Per inscriure's només és necessari passar per la Casa de la Joventut o contactar amb el seu personal en horari de 10 a 13 h de dilluns a dissabte i de 17 a 20 h de dilluns a divendres.

    Pujar