elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sainets i concerts amb accent local a l’espai escènic del Palasiet

Sainets i concerts amb accent local a l’espai escènic del Palasiet
  • Les actuacions s’iniciaran a les 23 hores

MÉS FOTOS
Sainets i concerts amb accent local a l’espai escènic del Palasiet - (foto 2)

L’espai escènic del Jardí del Palasiet es destinarà, com ve sent habitual, als espectacles i cites vinculades a artistes o associacions de caire local.

El dia 15 tindrà lloc una nit de concert per al record, amb homenatge a Antonio Molina i Camilo Sesto mitjançant les artistes Reyes Molina i Azabache IV, qui retran homenatge a aquests dos grans de la música espanyola. El dia 16 serà el torn de l’actuació del grup Cara B, qui versionarà cançons de pop-rock dels anys 80. Aquest grup va nàixer l’any 2016 i està format per sis membres (Ángel Patiño com a veu solista, Paco Egea veu i guitarra, Masahiro Aramaki a la guitarra elèctrica solista, Cincona Sanchis al baix elèctric, Genís Ibáñez als teclats i Gaspar Nadal a la bateria), tots ells amb gran experiència al món de la música.

Hi haurà dos nits destinades als sainets amb grups de teatre valencià, mitjançant les associacions falleres de la ciutat. El dia 17 es podrà gaudir de tres sainets: «Joc d’amor», a càrrec de la falla Sant Jordi; «Ànima infidel» per part de la falla Ferroviària; i «Un dia en la consulta», de la falla Avinguda Selgas. El dia 19 es completaran els sainets amb «Jo sé guardar un secret» de la falla Espanyoleto i «El ´Margarito’ està molt malament» a càrrec de la falla Sant Feliu.

Les cites a l’espai del Palasiet es completaran el dia 18 d’agost amb el concert «Canciones con corazón», protagonitzat per l’artista local Maria José Patiño i la col·laboració d’Ángel i Javi Patiño. Serà una nit carregada d’emoció amb una selecció de cançons amb melodies inoblidables d’ahir, de hui i de sempre, amb l’acompanyament de músics locals que oferiran un gran espectacle.

Totes les actuacions començaran a les 23 hores.

Pujar