elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El president de la Diputació de València Vicent Mompó visita la Fira d’Agost

El president de la Diputació de València Vicent Mompó visita la Fira d’Agost
  • Mompó ha assegurat que hi ha un «compromís ferm amb la ciutat» i que treballarà «per mantindre les tradicions i el patrimoni de Xàtiva»

MÉS FOTOS
El president de la Diputació de València Vicent Mompó visita la Fira d’Agost - (foto 2)
El president de la Diputació de València Vicent Mompó visita la Fira d’Agost - (foto 3)

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha estat present aquest divendres la Fira d’Agost, on ha aprofitat per signar al llibre d’Honor de la ciutat en la seua primera visita institucional a Xàtiva com a màxim responsable de l’ens provincial.

El president provincial ha destacat en la seua intervenció que «he vingut tots els anys a la Fira, però és la primera vegada que ho faig com a president de la Diputació. Des de la nostra institució hi ha un compromís ferm amb la ciutat, com no pot ser d’altra manera, i seguirem treballant pel poble de Xàtiva i per mantindre les seues tradicions i el seu patrimoni».

Mompó també ha assegurat, respecte a les inversions previstes per la Diputació en l’anterior legislatura, que «els compromisos de les institucions estan per damunt per les persones, i òbviament han de complir-se, però no seran les úniques perquè també anem a apostar per oficines comarcals com la que ja hi ha a Xàtiva i per millorar els serveis, perquè la Diputació ha d’estar prop dels pobles i les comarques».

Per la seua part, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha indicat que «Vicent és una persona que coneix a la perfecció la nostra festa i a més a més ha assumit ara la responsabilitat com a president de la Diputació de València. Com a alcalde de Xàtiva i com a també diputat provincial, estem oberts a seguir treballant amb la Diputació colze a colze per a seguir impulsant el progrés dels municipis del nostre partit judicial, i en concret, de Xàtiva».

Vicent Mompó ha sigut obsequiat amb un tradicional gaiato i amb el llibre oficial de la Fira d’Agost 2023.

Pujar