elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

«Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó» aquest divendres 12 de gener al Gran Teatre de Xàtiva

«Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó» aquest divendres 12 de gener al Gran Teatre de Xàtiva
  • L’obra està ambientada en el daurat Hollywood dels anys 30 i el preu de les entrades és de 15 euros i 12 amb descomptes

Aquest divendres 12 de gener (20:30h) arriba al Gran Teatre de Xàtiva l’obra «Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó», emmarcada en el Programa Estatal Platea d’Arts Escèniques.

L’obra de teatre, en castellà i de 90 minuts de durada, està destinada a públic jove i adult i tracta de la fascinant història del daurat Hollywood dels anys 30. Parteix del rodatge de la pel·lícula «Lo que el viento se llevó», el qual està sent un autèntic desastre, pel que el productor cinematogràfic David O Selznick ha decidit frenar-lo en sec per reconduir-lo. No obstant, però, el temps tornarà a jugar en la seua contra. Acompanya’t de la seua aguda secretària, la Srta. Poppenghul, convocarà en la seua oficina a dos grans de l’època -el guionista Ben Hetch i el talentós director Victor Fleming- per tractar de resoldre la situació, però pel camí eixiran nombrosos dubtes i entrebancs.

L’autor de l’obra, titulada originalment «Moonlight and magnolias», és Ron Hutchinson i l’adaptació al castellà és de Daniel Anglès amb direcció de José Troncoso. Els protagonistes són Gonzalo de Castro, Pedro Mari Sánchez, José Bustos i Carmen Barrantes.

Les entrades tenen un preu de 15 euros (12 euros amb descomptes) i es poden adquirir a través de la web del Gran Teatre, d’Instanticket i des de dues hores abans de la funció a les taquilles del Gran Teatre.

 

Pujar