elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paula Llorens, Eva Zapico i Àngel Bonora impartiran tallers de teatre a Xàtiva

Paula Llorens, Eva Zapico i Àngel Bonora impartiran tallers de teatre a Xàtiva
  • Ajuntament i Teatre de la Lluna reprenen una iniciativa que ja compta amb 27 anys de trajectòria

MÉS FOTOS
Paula Llorens, Eva Zapico i Àngel Bonora impartiran tallers de teatre a Xàtiva - (foto 2)

Aquest matí, la regidora d’Arts Escèniques en funcions, Reme Sinisterra i el director de Teatre de la Lluna, Víctor Torres, han presentat una nova edició dels Tallers d’Arts Escèniques que se celebraran a Xàtiva al llarg del mes de juliol.

Sinisterra ha afirmat que tant l’ajuntament com el grup teatral «compartim el mateix objectiu de promocionar el teatre i les arts escèniques a la ciutat, com a base d’expressió artística en llengua valenciana». La regidora en funcions ha explicat que aquests tallers estan oberts a la participació de professionals però també a tota aquella persona que estiga interessada. A juí de Reme Sinisterra, «iniciatives com aquesta fan que les arts escèniques estiguen vives a la nostra ciutat».

Per la seua banda, Víctor Torres ha destacat «els 27 anys de lluita i presència d’aquests tallers a la vida cultural de Xàtiva». Torres ha glosat la figura dels tres professionals del teatre que es responsabilitzaran d’impartir-los. En primer lloc, ha parlat de Paula Llorens, la reconeguda actriu canalina establerta a Xàtiva, que impartirà un taller d’iniciació al teatre entre els dies 3 a 7 de juliol. Torres ha dit que Paula Llorens «ens parlarà de la creació i posada en escena dels textos teatrals; és una actriu, directora i dramaturga valenciana que està copant tots els premis amb el seu muntatge "L’abraçada dels cucs"».

El segon taller, impartit per Eva Zapico, versarà sobre la creació escènica i tindrà lloc del 10 al 21 de juliol. De Zapico, Torres ha dit que «és una gran referència com a investigadora de les arts escèniques, qui fa poc ha muntat una obra de Shakespeare amb un estil molt personal».

Finalment, el tercer dels tallers, dedicat a la màscara neutra, correrà a càrrec d’Àngel Bonora, valencià establert a Barcelona qui per a Víctor Torres és «un clàssic dels nostres tallers des de l’any 97; un gran referent del teatre gestual a Espanya i un gran professional».

La inscripció per a cada taller té un preu de 35 euros. Per a informació i inscripcions, cal posar-se en contacte amb Teatre de la Lluna, als telèfons 96 227 69 45 o 661 938 181. També a la pàgina de Facebook del grup (www.facebook.com/teatredelalluna).

Pujar