elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini per a presentar candidatures a Reina de la Fira d’Agost 2023

Obert el termini per a presentar candidatures a Reina de la Fira d’Agost 2023
  • Les dones interessades podran presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica municipal de Xàtiva fins al 8 de juny

MÉS FOTOS
Obert el termini per a presentar candidatures a Reina de la Fira d’Agost 2023 - (foto 2)

Des d’aquest dilluns 8 de maig, i fins el 8 de juny, es troba obert el procés de presentació de sol·licituds per cobrir el càrrec de Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva 2023.

Les aspirants hauran de ser dones majors de 18 anys naturals de Xàtiva, amb residència habitual a Xàtiva o empadronades a la ciutat. No s’exigirà titulació acadèmica ni cap altra circumstància que condicione la igualtat d’oportunitats de les dones de Xàtiva a optar a aquest càrrec.

L’Ajuntament aportarà una ajuda econòmica de 3.000 euros a la Reina de la Fira i de 1.500 euros a cadascuna de les dames, ajudes que estaran sotmeses a la normativa fiscal vigent.

Les dones que manifesten la seua voluntat de candidatura hauran de presentar la sol·licitud mitjançant Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Xàtiva, a través de la seu electrònica (https://xativa.sedelectronica.es). En cas de presentar candidatura a Reina, no podrà aparèixer la mateixa persona com a dama d’una altra candidata, i viceversa. En la sol·licitud es consignaran necessàriament els noms, cognoms i DNI tant de la Reina com de la Cort d’Honor composta per 4 dones i 5 homes acompanyants i que hauran de regir-se per les mateixes bases.

No s’admetrà cap sol·licitud presentada fora del termini establert, tot i que el termini podrà ser prorrogat per motius especials. 

Pujar