elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La nova APP «Som la Costera» brinda la possibilitat de trobar ofertes o guanyar concursos a través del comerç local

La nova APP «Som la Costera» brinda la possibilitat de trobar ofertes o guanyar concursos a través del comerç local
  • L’aplicació, promoguda per Xàcex, està disponible per a Android i per a iOS i destaca per la seua senzillesa

MÉS FOTOS
La nova APP «Som la Costera» brinda la possibilitat de trobar ofertes o guanyar concursos a través del comerç local - (foto 2)

Aquest dilluns s’ha presentat en roda de premsa la nova APP promoguda per l’associació de comerciants Xàcex amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, la qual porta per nom «Som la Costera» i brinda al consumidor l’oportunitat de trobar ofertes exclusives o de guanyar premis. En l’acte han participat la regidora de Promoció Econòmica Raquel Caballero, el president de Xàcex José Joaquín Calvo i la vicepresidenta Mila Soler.

L’objectiu d’aquesta nova aplicació, desenvolupada per XSI Xatired Soluciones, és el recolzament dels negocis i comerços locals. L’eina destaca per la seua senzillesa en l’exploració tant per part de l’usuari com del comerciant, ja que es crea un codi QR personal i intransferible.

«Des d’ací vull manifestar la meua enhorabona perquè aquest és un projecte que va a incentivar el consum al comerç local de la ciutat de Xàtiva. Em consta que s’ha estat treballant durant molt de temps i esperem que altres associacions puguen sumar-se a aquest projecte», ha manifestat la regidora de Promoció Econòmica Raquel Caballero, qui ha afegit que s’oferiran productes i serveis municipals per poder promocionar-los a l’aplicació. «Aquestes xicotetes accions són les que canvien el dia a dia del nostre municipi, mantenint o creant llocs de treball».

El president de Xàcex, José Joaquín Calvo ha explicat per la seua part que «aquesta és una eina de comerç que funciona a través del mòbil. L’aplicació servirà per fidelitzar el comerç i els propis negocis tindran un espai on poder penjar les seus notícies i promocions». Per a poder accedir a l’APP com a negoci, serà necessari estar associat a alguna de les associacions participants, que de moment són Xàcex i Ahoxa. 

L’aplicació està ja disponible tant per a Android com per a iOs i compta amb diverses pestanyes com ara ofertes, notícies i un apartat per als comerços associats, que pel moment superen ja la trentena.

iOs: https://apps.apple.com/es/app/som-la-costera/id6469517778?l=ca

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xsi.xacex

 

Pujar