elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Miquel Alberola presenta el dimarts a la Biblioteca el seu llibre «Cròniques des de Madrid: un periodista a la cort»

Miquel Alberola presenta el dimarts a la Biblioteca el seu llibre «Cròniques des de Madrid: un periodista a la cort»
  • El dimecres tindrà lloc la xarrada-diàleg per a tots els públics «Difunts, ànimes i fogasses» amb Pep Botifarra i Pepe Sanchis

MÉS FOTOS
Miquel Alberola presenta el dimarts a la Biblioteca el seu llibre «Cròniques des de Madrid: un periodista a la cort» - (foto 2)

La Biblioteca Municipal de Xàtiva continua amb el cicle «Converses en la Biblioteca» i el proper dimarts 24 d’octubre (19:30h), tindrà lloc a la sala d’adults la presentació del llibre «Cròniques des de Madrid: un periodista a la cort», del periodista Miquel Alberola.

El llibre, que presentarà l’autor junt amb el professor Antoni Martínez Revert, és fruït del treball d’Alberola a la capital de l’Estat, on l’autor fa, amb una mirada irònica, una sèrie de reflexions i cròniques personals del seu pas per la Vila i Cort.

Miquel Alberola, nascut a Quatretonda i molt vinculat a Xàtiva, va estudiar a l’Institut Josep de Ribera, va ser subdirector de la revista El Temps i delegat del diari El País en la Comunitat Valenciana. L’any 2015 va ser traslladat per part del diari a Madrid com a corresponsal en la Casa Reial i després en el Congrés dels Diputats.

Espanta la por

La propera setmana, a més, la Biblioteca Municipal ha programat una altra activitat amb la proximitat de la festivitat de Tots Sants.

El dimecres 25 d’octubre, a les 18:30h, es realitzarà al pati de la Casa de Cultura la xarrada-diàleg «Difunts, Ànimes i Fogasses», amb un recorregut per aquelles tradicions que envolten l’homenatge que als nostres avantpassats. La cita comptarà amb el cantant i estudiós del nostre patrimoni musical Pep Gimeno Botifarra i amb l’expert dels costums i cultura popular xativina Pepe Sanchis.

L’activitat està oberta al públic de totes les edats i s’emmarca dins del projecte «Espanta la por» que promou el Museu d’Etnografia de la Diputació de València. Un projecte global en el qual s’impliquen diverses biblioteques de tot el país per tal de divulgar l’imaginari tradicional valencià.

Pujar