elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’obra «Quan les vinyes ploren» arriba aquest divendres al Gran Teatre de Xàtiva

L’obra «Quan les vinyes ploren» arriba aquest divendres al Gran Teatre de Xàtiva
  • El cap de setmana es completarà amb l’espectacle «Herència» a càrrec de l’Escola de Danses i l’entrega dels Premis Ovidi 2023

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest divendres a les 20 hores la representació de l’obra «Quan les vinyes ploren» (Fum Teatre).

L’espectacle, conduït per un text viu i actual resolt amb humor i veritats incòmodes, és la història dels Vidal, una família en crisi amb una història encoberta des de fa molt de temps que veurà la llum a partir d’una reunió familiar. La peça està escrita i dirigida per la xativina Laura Sanchis, i reflexiona sobre la família, el fet de tornar a casa i les conseqüències de donar l’esquena als conflictes pendents de ser resolts.

Les entrades tenen un preu de 10 euros (8 euros amb descomptes) i es poden adquirir a Instanticket, a la web del Gran Teatre o a les taquilles del Gran Teatre el dimarts de 12 a 14 i de 17 a 19 hores i el dia de la funció des de dues hores abans.

Aquest cap de setmana, a més, el Gran Teatre rebrà dues cites més. Dissabte a les 19:30 hores es podrà gaudir de l’espectacle de dansa «Herència», a càrrec de l’Escola de Danses de Xàtiva i amb motiu de la celebració del seu 45º aniversari. L’entrada és gratuïta amb invitació, la qual es pot recollir a la Casa de Cultura i a les taquilles del Gran Teatre. Diumenge, a les 19 hores, el Gran Teatre de Xàtiva serà l’escenari de la gala de lliurament dels XVIII premis Ovidi 2023.

Òpera en novembre

Cal destacar també que ja es poden adquirir les entrades per a l’òpera «Norma», la qual està prevista per al divendres 10 de novembre al Gran Teatre de Xàtiva.

Es tracta d’una tragèdia lírica en dos actes amb música de Vincenzo Bellini i llibret en italià de Felice Romani (basada en la tragèdia «Norma, ou L’Infanticide» d’Alexandre Soumet). L’òpera es considera un exemple de la major altura de la tradició belcanista, i tracta sobre la tragèdia d’una dona sumida en la major de les contradiccions que es veu forçada a trencar els seus vots sagrats per estimar a qui és l’enemic del seu poble.

El preu de les entrades és de 22 euros en platea i de 20 euros en amfiteatre, les quals es poden adquirir a la web d’Instanticket i del Teatre, o bé presencialment els dimarts de 12 a 14 i de 17 a 19 hores i els dia de la funció des de dues hores abans.

Pujar