elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Xàtiva organitza un curs presencial de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure

L’Ajuntament de Xàtiva organitza un curs presencial de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure
  • Tindrà lloc entre el 14 d’octubre i el 9 de març, amb un total de 310 hores dividides en teoria, pràctiques i l’elaboració d’una memòria

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat a través del departament de Joventut, com cada any, una programació de cursos de caràcter presencial destinat a joves d’entre 16 i 30 anys i que tindran lloc de forma presencial a la Casa de la Joventut.

Un dels primers cursos a celebrar-se serà el curs MAT (Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure), el qual s’iniciarà el 14 d’octubre i es prolongarà fins al 9 de març de 2024. Les classes tindran lloc els dissabtes de 9 a 15 hores, amb un total de 310 hores que es dividiran en 150h de formació teòrica, 130h de pràctiques i 30h per tal d’elaborar la memòria.

L’edat mínima per inscriure’s a aquest curs serà de 17 anys, i tindrà un cost de 125 euros amb la presentació del carnet jove i de 140 euros per a la resta. Les places són limitades i el temps per a inscriure’s dependrà de la quantitat de places disponibles.

Les persones interessades en apuntar-se al curs o en obtenir més informació poden contactar amb la Casa de la Joventut de Xàtiva a través del telèfon 96 227 43 42 o bé al correu electrònic  joventut@ayto-xativa.es.

Pujar