elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament incorpora deu treballadors durant un any amb el taller d’ocupació «Xàtiva treballa 2020/2021»

L’Ajuntament incorpora deu treballadors durant un any amb el taller d’ocupació «Xàtiva treballa 2020/2021»
  • El projecte té un pressupost de vora 250.000 euros i consisteix en la rehabilitació de l’antic escorxador combinant el treball amb la formació

MÉS FOTOS
L’Ajuntament incorpora deu treballadors durant un any amb el taller d’ocupació «Xàtiva treballa 2020/2021» - (foto 2)

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha rebut aquest matí, junt amb el regidor de Règim Interior Ignacio Reig i el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez, als deu nous treballadors procedents del taller d’ocupació «Xàtiva treballa 2020-2021», els quals començaran el proper dilluns.

Aquest taller compta amb un pressupost de 248.858,40 euros, dels quals 241.358,4 són aportats mitjançant una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; mentre que els altres 7.500 euros procedeixen d’aportació municipal.

El programa taller d’ocupació es configura com un programa mixt en el que es combina l’ocupació i la formació amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades mitjançant la realització d’obres o serveis d’interès general o social, amb la formalització d’un contracte per a la formació i l’aprenentatge per tal de millorar la qualificació professional i afavorir la inserció laboral.

El taller d’Ocupació «T.E. Xàtiva treballa 2020/2021» es concep com una continuació de l’anterior taller. En ell participaran deu persones i tindrà una durada de 12 mesos equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional amb un mínim del 25% de la durada del projecte. Els participants treballaran en la rehabilitació de l’antic escorxador municipal mitjançant operacions auxiliars de paleta de fàbriques i cobertes així com fàbriques de paleta.

«Aquest taller és una magnífica oportunitat i per a nosaltres és un plaer el fet de poder comptar amb vosaltres. Esperem que aprofiteu aquest any gràcies a la subvenció de la Generalitat Valenciana», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha incidit en que «aquest taller té un benefici per a totes les parts. Vosaltres aprendreu un ofici i treballareu durant un any i la nostra ciutat gaudirà de la rehabilitació d’un espai en desús com és l’antic escorxador».

Pujar