elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Jove Orquestra Simfònica actuarà al Gran Teatre de Xàtiva aquest divendres junt als Violincheli Brothers

La Jove Orquestra Simfònica actuarà al Gran Teatre de Xàtiva aquest divendres junt als Violincheli Brothers
  • La cita, que tindrà lloc a les 20 hores, és gratuïta previ recollida d’invitacions a la Casa de Cultura

La Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) actuarà junt amb Violincheli Brothers a Xàtiva el pròxim divendres 15 a les 20.00h.

L’orquestra, que està reconeguda com a Bé d'Interès Cultural Immaterial a Espanya, va ser creada com una unitat artística d’alt rendiment amb uns objectius pedagògics, artístics i musicals; i les seues dues finalitats principals són promoure l’estudi i la pràctica dels instruments de corda a la Comunitat Valenciana i impulsar el talent jove dels seus intèrprets. Compta amb 80 músics d’entre 15 i 28 anys i la dirigeix Cristóbal Soler, un director de renom internacional.

A l’actuació del divendres també participaran Violincheli Brothers, l’agrupació musical formada pels germans Pablo i Alejandro Turlo, de 18 i 16 anys respectivament, que malgrat la seua joventut han guanyat importants concursos de violí i violoncel. En aquesta ocasió realitzaran el concert «New emotions», creat pel pianista xativí Pau Chàfer.

L’entrada és gratuïta amb invitació prèvia, la qual es pot recollir a la Casa de Cultura de Xàtiva fins que s’exhaurisquen.

L’organització d’aquest acte està a càrrec de la FSMCV i d’Amics de la Costera, amb el suport de l’Ajuntament de Xàtiva i de la S.M. Música Vella de Xàtiva i S.M. Música Nova de Xàtiva.

 

Pujar