19 de setembre de 2020 19/9/20

La Jove Orquestra de la FSMCV actua a Xàtiva

La Jove Orquestra de la FSMCV actua a Xàtiva - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Jove Orquestra de la FSMCV actua a Xàtiva - (foto 2)

  La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ( FSMCV ) inicia la temporada de concerts a Xàtiva , amb l'organització per part de l'Ajuntament, mitjançant la seua regidoria de Cultura, comptant amb la col.laboració de les 2 Societats Musicals xativines, en concepte de logística, recursos humans i materials. Serà La Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV la que iniciarà aquest cicle de concerts.

  Aquesta agrupació està formada per joves pertanyents a moltes de les Orquestres de les Societats Musicals valencianes federades. Són tot@s joves amb estudis superiors de música, la qual cosa fa que les seues actuacions siguen d'un altíssim nivell interpretatiu.

  També aquesta formació compta amb músics, que actualment formen part de les Orquestres de La Música Nova( 3) i de La Música Vella(7).

  A Xàtiva tindrem el privilegi de gaudir d'aquesta fantàstica Jove Orquestra Simfònica el proper divendres, dia 7 de setembre, a les 20h. al Gran Teatre amb ENTRADA GRATUÏTA, fins completar aforament.

  El programa a interpretar serà el següent :

  Primera part

  • " Gran dúo concertante para violin i contrabajo" GIOVANI BOTTESINI
  • "Principe Igor ( Danzaz Polvtsianas)" ALEKSANDR BORODIN

  Segona part

  • "Scheherezade " RIMSKI-KÓRSAKOV

  Director : Cristobal Soler

  Pujar