elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els espectacles familiars «Rapunzel» i «Cube» arribaran al Gran Teatre de Xàtiva durant les festes de Nadal

Els espectacles familiars «Rapunzel» i «Cube» arribaran al Gran Teatre de Xàtiva durant les festes de Nadal
  • També es podrà gaudir el 12 de gener de l’obra «Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó» per a públic jove i adult

  • La programació de Nadal es completarà amb dos Ballets: «El cascanueces» (28 de desembre ) i «El lago de los cisnes» (9 de gener)

MÉS FOTOS
Els espectacles familiars «Rapunzel» i «Cube» arribaran al Gran Teatre de Xàtiva durant les festes de Nadal - (foto 2)
Els espectacles familiars «Rapunzel» i «Cube» arribaran al Gran Teatre de Xàtiva durant les festes de Nadal - (foto 3)

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà durant les festes de Nadal i les dues primeres setmanes de gener fins a cinc grans cites amb espectacles per a tots els públics, destacant especialment aquells destinats al públic familiar.

El dia 26 de desembre (18h) es podrà gaudir de l’obra «Rapunzel; un musical muy peliagudo (Cia. Valenciana EVENTIME), espectacle basat en el conte dels germans Grimm que ens ensenyarà a envoltar-nos de la gent a la qual volem sense por a allò desconegut. El conte omplirà el Gran Teatre de color, màgia, efectes especials, llocs canviants, personatges variats i cançons que no podràs deixar de cantar. El preu de les entrades serà de 6 euros i es podran adquirir a partir del 19 de desembre.

Altre espectacle familiar que arribarà al Gran Teatre de Xàtiva, en aquest cas el divendres 29 de desembre (18h) serà «Cube», el qual tracta la història de quatre personatges molt diferents que viuen molt a prop i al mateix temps molt allunyats els uns dels altres. A partir d’una tragèdia descobriran la situació en la qual es troba el món i serà necessari unir les seues forces per a trobar una solució. Les entrades d’aquesta obra tenen un preu de 6 euros i també es posaran a la venda el 19 de desembre.

Altre espectacle destacat, en aquest cas destinat al públic jove i adult, serà «Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó», que es podrà gaudir el divendres  12 de gener a les 20:30h. Es tracta d’una delirant comèdia de Ron Hutchinson amb un potent repartiment liderat per Gonzalo de Castro que comença amb el desastre durant el rodatge de «Lo que el viento se llevó». Una fascinant història sobre el daurat Hollywood dels anys 30 basada en aquesta magna obra cinematogràfica que és una de les grans cintes de la història però que va estar a punt de no dur-se a terme. Les entrades per a aquest espectacle, que forma part del programa Platea, tenen un preu de 15 euros (12 amb descomptes), i es podran adquirir a partir del 19 de desembre.

En la programació també hi ha programats dos ballets per a aquestes dates. El dijous 28 de desembre a les 19h es podrà gaudir de l’obra «El cascanueces» a càrrec del Ballet de la Ópera Nacional de Romania (preu de 33 euros en platea i 28 euros en amfiteatre i llotges, amb un 25% de descompte per a escoles de dansa amb inscripció prèvia); mentre que el dimarts 9 de gener a les 20:30h serà el torn de «El lago de los cisnes» amb el Ballet de Kiev (entrades a 29 euros en platea i 27 euros en amfiteatre i llotges). En aquest cas les entrades ja es poden adquirir a la web del Gran Teatre i a Instanticket).

Les entrades per als espectacles es poden adquirir mitjançant la web del Gran Teatre de Xàtiva o d’Instanticket les 24h al dia els 365 dies de l’any, i bé de forma física a les taquilles del Gran Teatre els dimarts laborals en horari de 12 a 14 i de 17 a 19 hores, i des de dues hores abans de la funció.

Altres activitats

El Gran Teatre de Xàtiva, com és habitual, albergarà durant aquestes dates moltes altres cites culturals impulsades des de les associacions i entitats de la ciutat. Així aquest mes de desembre estan desenvolupant-se presentacions falleres i també altres activitats com ara la celebració del centenari de l’Església Evangèlica Baptista de Xàtiva (dia 6 a les 18h), el concert solidari organitzat per Acofem-15 (dia 16 a les 18h), el Festival Coral organitzat pel Cor Ciutat de Xàtiva (dia 17 a les 18h). El dia 19 de desembre a les 19:30h tindrà lloc el concert benèfic de Nadal «Eterno Mecano» a càrrec del Conservatori Lluís Milan, el dia 22 de desembre a les 20h el concert extraordinari del 25º aniversari de la Colla de Dolçainers i Tabaleters «La Socarrà» i el 23 de desembre a les 18:30h el Festival de Nadal de la Primitiva Setabense i l’escola La Vella.

 

Pujar