elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un cotxe xoca contra un altre a Xàtiva i acaba atropellant una vianant

Un cotxe xoca contra un altre a Xàtiva i acaba atropellant una vianant
  • Tant la vianant, una dona de 55 anys, com la conductora, van resultar ferides i van haver de ser traslladades a l'hospital

Dues dones van resultar ferides aquest dijous a la vesprada en un greu accident de trànsit a Xàtiva que es va produir després de xocar dos cotxes i un d'ells atropellar a un vianant. El succés, segons han explicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, s'ha produït cap a les huit de la vesprada al carrer de la Reina de Xàtiva, quan dos cotxes han topat.

Com a conseqüència del xoc, un dels vehicles va atropellar una dona de 55 anys que caminava pel punt de l'accident. Fins al lloc es van desplaçar una unitat de SAMU i una unitat de SVB, expliquen des del CICU.

Els serveis mèdics van assistir a la vianant, una dona de 55 anys, per politraumatisme i va ser evacuada a l'hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva a l'ambulància de suport vital avançat.

També va resultar ferida la conductora d'un dels cotxes, una dona de 41 anys que presentava cervicàlgia i mal d'esquena i va ser traslladada al mateix centre hospitalari en l'ambulància de suport vital bàsic.

Pujar