27 de novembre de 2020 27/11/20

La Casa de la Joventut de Xàtiva amplia el seu horari aquest mes de gener per a la preparació d’exàmens

  • La instal·lació tindrà un horari ininterromput de 8 del matí a 12 de la nit, des del 7 fins al 24 d’aquest mes

La Casa de la Joventut ampliarà el seu horari aquest mes de gener, per tal de donar resposta a la gran afluència de gent que rep, amb motiu de la preparació dels exàmens de les distintes universitats.

La Casa de la Joventut romandrà oberta des de les 8 del matí fins les 12 de la nit, de manera ininterrompuda, des del dia 7 fins el proper 24 de gener. A més a més s’ha habilitat una aula per a menjador, amb diversos aparells disponibles com ara un microones o una nevera. També estarà obert el pati, i el centre continuarà l’atenció al públic en el seu horari habitual.

«S’acosten les dates d’examen a les universitats, i donat de les demandes de les i els estudiants de la nostra ciutat, hem cregut convenient tornar a ampliar els horaris de la Casa de la Joventut, habilitant espai per a dinar o sopar, per a que així els i les estudiants perguen el mínim temps possible», ha manifestat la regidora de Joventut, Lena Baraza. Es tracta de la primera vegada en que la instal·lació s’obrirà fins les dotze de la nit.

 

Pujar