elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carmen Amoraga presentarà a la Biblioteca de Xàtiva el proper dimarts el seu llibre «El corazón imprudente»

Carmen Amoraga presentarà a la Biblioteca de Xàtiva el proper dimarts el seu llibre «El corazón imprudente»
  • L’activitat tindrà lloc a la sala d’adults a les 19:30h i està emmarcada dintre del cicle «Converses a la Biblioteca»

La Biblioteca Municipal de Xàtiva acollirà el proper dimarts 14 de novembre la presentació del llibre «El corazón imprudente», de la periodista i escriptora Carmen Amoraga.

La cita tindrà lloc a la sala d’adults, a les 19:30 hores, i està emmarcada dins del cicle «Converses a la Biblioteca» que periòdicament organitza la regidoria de Biblioteca. A més de l’escriptora, participarà també la cap de foment de la lectura de la Conselleria de Cultura, Carmina Prats. Aquest llibre, el darrer d’Amoraga, tracta de l’amor i el desamor, de la fidelitat i el desgast, i de la por i la valentia.

Carmen Amoraga, natural de Picanya, és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat CEU Cardenal Herrera i ha estat Directora General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana. La seua primera novel·la, «Para que nadie se pierda», va ser guardonada amb el II Premio de Novela Ateneo Joven de Sevilla, i a aquesta obra van seguir altres com «La larga noche» (premi de la Crítica Valenciana) i «Todas las caricias». Amb la seua obra «Algo parecido al amor» va ser finalista del Premi Planeta en 2010, i en 2014 va guanyar el premi Nadal per la seua novel·la «La vida era eso».

 

Pujar