elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca de Xàtiva posa en marxa un nou servei de préstec a domicili per a persones malaltes o amb mobilitat reduïda

La Biblioteca de Xàtiva posa en marxa un nou servei de préstec a domicili per a persones malaltes o amb mobilitat reduïda
  • També s’ha instaurat des d’aquest mes de novembre un horari ininterromput de 9 a 20 hores a la sala d’adults per preparar els exàmens

MÉS FOTOS
La Biblioteca de Xàtiva posa en marxa un nou servei de préstec a domicili per a persones malaltes o amb mobilitat reduïda - (foto 2)

La Biblioteca municipal ha posat en marxa un nou servei de préstec a domicili, el qual està destinat a la població amb mobilitat reduïda i a persones que, a causa de qualsevol malaltia, no puguen accedir a la biblioteca de forma presencial.

La persona interessada en aquest servei haurà de posar-se en contacte amb la Biblioteca municipal per via telefònica, i sol·licitar així el document que desitja per a préstec. Una vegada localitzat allò que ha demanat, el personal de la Biblioteca farà entrega a domicili. Amb aquesta mesura es pretén acostar la biblioteca als veïns i veïnes, permetent l’accessibilitat a tot tipus de documents (llibres, revistes, dipòsit audiovisual, recursos de la fonoteca, etc.). Cal incidir en que l’ús d’aquest servei és tan sols per ciutadans i ciutadanes amb mobilitat reduïda i persones que a causa de qualsevol malaltia no poden accedir a la biblioteca de forma presencial.

A més a més, per tal d’afavorir la tasca i la preparació dels estudiants en època d’exàmens, des d’aquest mes de novembre la sala d’adults ha establert una jornada ininterrompuda de 9 a 20 hores, sense tancar al migdia.

Aquesta acció se suma a les ampliacions horàries que ja s’havien pres des del passat mes de setembre, quan la Biblioteca va passar a romandre oberta durant 48 hores setmanals, ampliant en mitja hora l’horari vespertí tant per a la sala d’adults com per a la infantil. D’altra banda, la biblioteca també ha ampliat des de fa uns mesos el seu horari els dissabtes a la sala d’adults de 10 a 13 hores.

 

Pujar