elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca organitza junt amb la Música Vella tallers de música per a xiquetes i xiquets d’entre 5 i 11 anys

La Biblioteca organitza junt amb la Música Vella tallers de música per a xiquetes i xiquets d’entre 5 i 11 anys
  • Les activitats tindran lloc els dies 1 i 15 de desembre, i 12 i 19 de gener a les 18 hores, i estaran coordinats des de l’Escola La Vella

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha organitzat per als propers mesos, amb la col·laboració de la Societat Musical la Primitiva Setabense, tallers de música destinats a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 11 anys.

La intenció d’aquests tallers que es realitzaran a la Biblioteca Municipal de Xàtiva és conèixer les famílies musicals existents i reconèixer els trets característics de la música, una expressió artística que caracteritza especialment la nostra cultura.

El primer taller tindrà lloc el proper divendres 1 de desembre, i serà una introducció a la música amb activitats de percussió corporal; mentre que el divendres 15 de desembre es coneixerà la família de la percussió, amb un taller pràctic de batucada. Per al mes de gener hi ha previstos dos tallers més: el divendres 12 de gener sobre la família de corda amb la fabricació d’una guitarra; i el divendres 19 de gener amb la família de vent i un taller pràctic de ritmes amb Kazoos.

Tots els tallers tindran lloc a les 18 hores, i estaran coordinats per la cap d’estudis de l’escola de La Vella Blanca Lluch. Les inscripcions es poden fer a la Biblioteca Municipal de Xàtiva.

Pujar