3 de desembre de 2020 3/12/20

La xarxa exterior de l'Ivace ha mantingut més de 800 reunions amb empreses valencianes entre gener i juliol

  Un total de 273 empreses valencianes han mantingut encontres individuals amb el personal de la xarxa exterior de l'Ivace entre gener i juliol de 2018 a través d'encontres individuals organitzats al llarg de l'any.

  La directora general d'Internacionalització i directora adjunta de l'Ivace, María Dolores Parra, ha explicat "que l'Ivace té una àmplia xarxa en l'exterior, un actiu molt important per a donar suport a les empreses en la seua estratègia internacional".

  "Una xarxa que hem ampliat i consolidat fins a arribar en l'actualitat a 26 antenes per a donar cobertura en 37 mercats amb l'objectiu de donar suport i assessorar de forma personalitzada a les empreses valencianes", ha explicat.

  Una bona manera de fer-ho és a través dels anomenats 'Encontres amb la Xarxa Exterior', que permeten a les empreses confeccionar la seua pròpia agenda d'entrevistes amb els mercats que més li interessen.

  Amb aquest format es van celebrar uns encontres en el mes de gener, amb gran èxit de convocatòria, en els quals va participar tota la xarxa de l'Ivace amb el resultat de 260 empreses participants i 714 entrevistes.

  A més d'aquest esdeveniment, de tres dies de durada, s'han anat organitzant encontres puntuals amb les diferents delegacions aprofitant les seues visites a la Comunitat Valenciana. Així, durant els mesos de maig, juny i juliol, s'han celebrat 80 entrevistes més amb les quals s'assessora l'empresa i contesten tots els dubtes que puguen tenir sobre els mercats prioritaris.

  Respecte a la participació d'empreses per sectors, destaca la participació del sector agroalimentari amb el 21% de les entrevistes. Li segueix el sector de materials de construcció, amb el 11%. A continuació se situen el moble, els vins i begudes, l'energia i medi ambient, amb un 5%.

  Serveis, tèxtil llar i noves tecnologies concentren el 4% de les reunions, seguits de maquinària i recanvis, neteja llar i industrial, agroindustrial, confecció tèxtil i moda, il·luminació i un llarg etcètera fins a completar una llista de 25 sectors.

  Servei Contacta a través de videoconferència

  Als 'Encontres amb la Xarxa Exterior' se sumen els 'Contacta', un servei per a posar en contacte a les empreses amb la Xarxa a través de videoconferència.

  Els 'Contacta' s'han celebrat al llarg de l'any amb totes les delegacions de la Xarxa Exterior, donant lloc a un total de 86 reunions virtuals en el que va d'any.

  "Amb aquest servei facilitem el contacte amb les nostres antenes en l'exterior. Les empreses no tenen ni que desplaçar-se del seu despatx en mantenir l'entrevista per videoconferència", ha explicat María Dolores Parra.

  Pujar