Castellano

Xàbia augmenta la seua oferta en el litoral amb la construcció de 74 habitatges

Xàbia augmenta la seua oferta en el litoral amb la construcció de 74 habitatges
  • La millora del PIB, el creixement de l'estalvi i el descens de l'atur milloren les possibilitats d'inversió

Les previsions econòmiques a Espanya semblen progressar. Al descens de l'atur el mes de març, cal sumar la millora de creixement del PIB que preveu el Fons Monetari Internacional, que el situa en el 6’4% en 2021, en línia amb el creixement dels Estats Units.

Tant és així que una promotora ha llançat la construcció de 74 habitatges en el litoral de Xàbia, una població turística de la província d'Alacant amb una alta demanda nacional.

La promotora construirà un complex residencial amb 74 habitatges, amb apartaments de 2 i 3 dormitoris amb cuina oberta i saló-menjador. A més, comptarà amb àmplies terrasses integrades en el saló i les zones comunitàries es componen de piscines i jardins, creant un bell entorn on gaudir del confort i relax tot l'any. El seu preu de llançament és des de 175.000 euros, sense impostos.

Segons les dades que maneja Taylor Wimpey España, els contactes d'espanyols per a adquirir un habitatge han augmentat un 103% en el que va d'any, igual que les visites a la web que han pujat un 40%. Seguint la tònica d'aquests números tan positius, per Setmana Santa es van tancar diverses vendes.

A més, segons l'INE, la taxa d'estalvi de les famílies va tancar l'any passat en el 14’8% de la seua renda disponible, la xifra més alta de la sèrie històrica. Fins i tot, durant el primer confinament va arribar a situar-se prop del 30%. Això suposa que en el moment en el qual la situació torne a la normalitat, les famílies podran gastar aqueixos diners estalviats i concretament el sector immobiliari pot ser un dels més afavorits.

 

Pujar