23 de novembre de 2019 23/11/19

Xàbia acull unes jornades tècniques sobre esport i salut

Xàbia acull unes jornades tècniques sobre esport i salut - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xàbia acull unes jornades tècniques sobre esport i salut - (foto 2)

  El Club d'Atletisme Llebeig de Xàbia i la regidoria d'Esports han organitzat les primeres jornades d'esport i salut de Xàbia, un cicle de xarrades que es desenvoluparan en la Casa de Cultura i en les quals diferents professionals de la comarca parlaran d'aspectes tècnics relacionats amb la pràctica esportiva.

  El regidor d'Esports, Vicent Colomer, ha explicat que les jornades estan dirigides tant a professionals com a aficionats, tenen accés gratuït i sempre seran en dijous i a les 20 hores en la Casa de Cultura. Començaran aquest mateix dijous 18 de gener amb una ponència a càrrec d'Andreu Bertomeu, director de l'Escola d'Atletisme Llebeig i que parlarà de l'alliberament miofascial per a la recuperació muscular.

  La segona cita és el dijous 8 de febrer i per a ella es comptarà amb l'atleta i fisioterapeuta Mayca Sala, que parlarà de les lesions més habituals entre els quals practiquen carreres a peu. Les jornades prossegueixen el 15 de febrer amb Clara Juan, llicenciada en ciències de l'activitat física i de l'esport, que s'encarregarà d'incidir en la importància del treball de força en els esports de resistència, mentre que el 22 de febrer serà Abel Escobedo (director comercial de Infiesport) qui donarà alguns consells a nivell nutricional i les ajudes energètiques adequades per als esports de resistència.

  Les jornades les tancarà la conferència d'Adrián Peris, llicenciat en ciències de l'activitat esportiva i de l'esport, que parlarà sobre com millorar l'economia de la carrera i la seua importància en proves de llarga distància.

  ocultar
  Xàbia acull unes jornades tècniques sobre esport i salut
  Pujar