7 d’abril de 2020 7/4/20

L'escriptora Pepa Guardiola presenta aquest dissabte la seua nova novel·la

L'escriptora Pepa Guardiola presenta aquest dissabte la seua nova novel·la - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'escriptora Pepa Guardiola presenta aquest dissabte la seua nova novel·la - (foto 2)

  L'escriptora de Xàbia Pepa Guardiola presenta aquest dissabte, 28 d'octubre, la seua nova novel·la "La memòria de les Ones", editada per Balandra Edicions.

  Ho fa en un lloc especial per a ella, el Riurau d'Arnauda, en un acte previst a les 18'30 hores i en el qual compartirà taula amb el regidor de Cultura, Quico Moragues, l'editora Àfrica Ramírez, la bibliotecària de Xàbia, Catalina Cardona, i l'alcalde, José Chulvi. La presentació literària estarà amenitzada per la música de Josep Alemany (dolçaina) i David González (piano), i té accés gratuït.

  "La memòria de les Ones" és una història en la qual Guardiola parla de la seua generació, "la que m'acompanya i acompanye en temps, vivències, experiències, emocions".

  També en matèria cultural, des d'aquest divendres la sala d'exposicions del Centre d'Arts Lambert (carrer Major) albergarà una mostra sobre Joan Pellicer, amb fotografies, objectes i documentació de l'arxiu personal del que es considera com el etnobotànic valencià més rellevant de la història recent.

  Pujar