24 d’octubre de 2020 24/10/20

El camp de fútbol municipal de Xàbia estrena la nova gespa artificial

El camp de fútbol municipal de Xàbia estrena la nova gespa artificial - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El camp de fútbol municipal de Xàbia estrena la nova gespa artificial - (foto 2)

  El camp municipal de futbol de Xàbia mostra un aspecte totalment renovat després de la substitució de la gespa artificial, una obra que s'ha donat hui oficialment per conclosa i recepcionada.

  L'alcalde, José Chulvi, i la regidora d'Obres, Isabel Bolufer, han visitat la instal·lació esportiva al costat del president del CD Xàbia, David Tíscar, qui ha mostrat la seua satisfacció pel resultat d'aquesta millora tan necessària perquè tant l'equip local com tota la pedrera puga practicar esport en les millors condicions.

  La substitució de la gespa artificial ha suposat una inversió municipal de 160.000 euros i ha sigut duta a terme per l'empresa Mondo, referent en el sector. Els responsables municipals han destacat la serietat d'aquesta empresa i totes les facilitats per a complir el calendari pactat entre Ajuntament i Club perquè l'obra afectara el mínim a l'activitat en la instal·lació esportiva.

  L'alcalde ha destacat l'evident millora del camp municipal, amb la nova gespa i la coberta de part de la graderia. Tant Chulvi com l'edil d'Obres han mostrat la seua predisposició a continuar invertint en aquesta infraestructura en la mesura de les possibilitats per a atendre les necessitats que vagen sorgint.

  Pujar