5 de desembre de 2020 5/12/20

Cs va votar en contra de la proposta de Podem pe a inspeccionar els contractes de la Generalitat perquè suposava crear quiosquets

Cs va votar en contra de la proposta de Podem pe a inspeccionar els contractes de la Generalitat perquè suposava crear quiosquets - (foto 1)

    El diputat autonòmic de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes Toni Subiela ha recordat que "Cs va votar en contra de la proposta de Podem per a controlar els contractes del Consell amb empreses vinculades a Gürtel perquè només buscava la creació d'un nou quiosquet".

    Subiela ha insistit que "Cs vol lluitar contra tota sospita de corrupció; no obstant això, la iniciativa, amb les esmenes de PSPV i Compromís, pretenia crear una nova agència de col·locació d'afins a través de l'Oficina Valenciana de Supervisió de la Contractació".

    Per a Subiela, "aquesta no és la forma de fer política que vol Cs". "El que nosaltres perseguim és que es gestionen eficientment els mitjans i recursos dels quals ja disposem, que són suficients, però no crear noves entitats", ha explicat.

    En aquest sentit, ha defensat la iniciativa anunciada ahir pel diputat de Cs Toni Cantó "per a demanar davant la Intervenció de la Generalitat Valenciana l'informe favorable perquè la Conselleria d'Educació, a través de CIEGSA, continue contractant a empreses sancionades per corrupció durant l'etapa del PP i, per tant, si és legal o no que el Govern valencià continue treballant amb elles".

    Pujar