elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs rebrà més de 58.000€ per a la realització d'activitats extraescolars

Vinaròs rebrà més de 58.000€ per a la realització d'activitats extraescolars
  • Es tracta de l'ajuda de la Conselleria d'Educació per a organitzar activitats adreçades a compensar els efectes negatius que ha suposat el confinament entre els xiquets

MÉS FOTOS
Vinaròs rebrà més de 58.000€ per a la realització d'activitats extraescolars - (foto 2)

L'Ajuntament de Vinaròs ha sigut un dels consistoris beneficiats per les ajudes que ha posat en marxa la Conselleria d'Educació per a l'organització d'activitats extraescolars. En concret, ha rebut una ajuda de 58.314€ per a poder oferir activitats d'oci, esport i entreteniment per als menors des dels 3 fins als 18 anys.

La regidora d'Educació, Begoña López, ha destacat que "l'objectiu és que els xiquets puguen gaudir de tallers, esports o altres activitats fora de l'horari lectiu, que fomenten la igualtat d'oportunitats entre tots els alumnes que s'han vist afectats per la pandèmia, al mateix temps que s'ajuda als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar". En aquest sentit, insistia que és important que els menors es puguen socialitzar fora de l'escola perquè també forma part del seu aprenentatge.

Per la seua banda, la regidora de Joventut, Berta Domènech, també ha assenyalat la importància d'organitzar activitats extraescolars per als menors i afegit que gràcies a l'ajuda de la Generalitat Valenciana es podran continuar oferint. D'altra banda, insistia que totes les activitats es realitzaran amb totes les garanties sanitàries marcades per les autoritats, per tal de garantir la salut i benestar dels menors.

Pel que fa a l'ajuda dels 58.314€ de la Conselleria d'Educació permetrà finançar activitats com l'English Easter, l'Escola de Nadal o el Campus d'Estiu l'Illa, on cada edició són centenars els xiquets que participen per gaudir d'unes vacances plenes d'oci i entreteniment, mentre s'ajuda als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar.

Pujar