elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs oferirà una nova edició del programa de Suport i Reforç Escolar per a Primària i Secundària

    Els xiquets de primària i secundària que al llarg del curs haguen tingut dificultats per aprendre en les àrees de llengua, matemàtiques o ciències podran assistir a les classes de reforç que s'oferiran a partir del 30 de maig al col·legi Sant Sebastià.

    Per als alumnes de primària les classes es faran des del 30 de maig fins al 25 de juny, amb dues hores setmanals, amb l'objectiu de millorar els resultats de cara al proper curs. Pel que fa als estudiants de secundària les sessions seran des del 2 de juliol fins al 9 d'agost amb 4,30 hores setmanals i en aquest cas se centraran sobretot en superar els exàmens extraordinaris de juliol.

    Les famílies interessades en les classes de reforç poden presentar les sol·licituds a la regidoria d'Educació, ubicada a la primera planta de la Biblioteca Municipal. El preu és de 10 euros i el terminis són des de l'11 al 22 de juny per als alumnes de primària, mentre que per als de secundària la inscripció és des del 9 fins al 18 de maig. En el cas que les sol·licituds superen les places que s'ofereixen, llavors es prioritzarà a les famílies amb menys recursos econòmics.

    La documentació que s'haurà de presentar és del DNI dels pares i del menor, a més de butlletí amb les notes de la segona avaluació.

    Pujar