21 de gener de 2020 21/1/20

Vinaròs ja té noves reines per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017

Vinaròs ja té noves reines per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vinaròs ja té noves reines per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017 - (foto 2)
  Vinaròs ja té noves reines per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017 - (foto 3)

  Vinaròs ha viscut avui el primer acte de la nova edició de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, amb un emotiu sorteig realitzat a l'Auditori Municipal per a triar a les pròximes reines de festes.

  De les 34 dames que representen als diversos centres educatius i entitats locals aquest 2017, la sort ha fet que en aquesta ocasió les afortunades siguen: Carla Amela (reina infantil), de la Confraria de Pescadors de Sant Pere, i Blanca Jiménez, de l'Acadèmia de ball Locura.

  "Amb aquest acte dóna inici un any molt intens i emotiu en les vostres vides, que segur que recordareu amb molt de goig, de manera que us desitjo que aquesta sigue una gran experiència per a totes vosaltres", ha assenyalat el regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella.

  L'alcalde Enric Pla ha afegit que aquestes joves representen el futur de la localitat i també les ha felicitat i animat a gaudir de totes les activitats programades, representant a la ciutadania des de diverses entitats, després d'aquest acte.

  Finalment s'ha desvetllat públicament quin serà el cartell anunciador de festes, una obra d'Adrián Lendínez que centenars d'assistents han pogut veure en directe.

  ocultar
  Vinaròs ja té noves reines per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017
  Pujar