1 de juny de 2020 1/6/20

Cs de Vinaròs exigeix al bipartit abandonar els capítols 'd'Escenas de matrimonio' i posar-se a treballar pels veïns

Cs de Vinaròs exigeix al bipartit abandonar els capítols 'd'Escenas de matrimonio' i posar-se a treballar pels veïns - (foto 1)
  • El portaveu a l'Ajuntament, Manuel Herrera, enlletgeix "l'afany de protagonisme de PSPV i Tots Som Vinaròs"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vinaròs, Manuel Herrera, ha exigit al bipartit format per PSPV i Tots Som Vinaròs "abandonar els capítols de 'Escenes de matrimoni' i posar-se a treballar pels veïns". "A penes portem sis mesos de Govern i ja s'han vist les primeres clivelles en l'Executiu que veurem si finalment són insalvables o no, no obstant això des de Cs el que ens preocupa és com poden afectar aquestes desavinences en el dia a dia dels veïns", ha assenyalat Herrera.

"Un Govern ha de basar-se en la confiança mútua i és clar que entre els socialistes i la marca blanca de Podemos hi ha molt poca a tenor de l'espectacle que estan oferint", ha assegurat l'edil, qui ha lamentat que "el detonant de la disputa haja sigut no poder eixir a la foto d'una roda de premsa". Així, per al regidor "l'afany de protagonisme de totes dues formacions està podent a l'interés públic dels veïns, per això des de Cs fem una crida al seny i a la responsabilitat. I si no són capaços de governar junts que facen un pas al costat".

 

Pujar