elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs entrega els premis del concurs de dibuix infantil de Carnaval

Vinaròs entrega els premis del concurs de dibuix infantil de Carnaval
  MÉS FOTOS
  Vinaròs entrega els premis del concurs de dibuix infantil de Carnaval - (foto 2)

  El Mercat Municipal de Vinaròs va acollir ahir a la tarde el lliurament dels guardons del certamen de dibuix que cada any convoca la Comissió Organitzadora del Carnaval, amb la col·laboració de l'Ajuntament. Cal destacar que es tracta d'un concurs adreçat per als més petits, on a banda dels premis, la imatge guanyadora és l'escollida per anunciar la desfilada infantil.

  La regidora d'Educació, Begoña López, va ser l'encarregada d'anunciar els guanyadors de cadascuna de les categories, classificades per l'edat dels participants. Molt il·lusionats els xiquets van pujar al petit escenari que va muntar al Mercat Municipal, entre els aplaudiments de pares i familiars que no es volien perdre aquest moment.

  El guanyador absolut va ser Ferran Foner de 5é de primària del CEIP Manuel Foguet, que molt il·lusionat va rebre el premi de mans de la regidora López, que li recordava que el seu dibuix anunciarà la desfilada infantil del proper divendres 1 de març.
  López finalitzava l'acte agraint a tots els xiquets la seva participació i animant-los a participar en la rua, recordant que al finalitzar hi haurà una xocolatada popular per a tots els assistents.

  Pujar