6 de juliol de 2020 6/7/20

Cs de Vinaròs demana solucions davant el conflicte amb la Policia Local

Cs de Vinaròs demana solucions davant el conflicte amb la Policia Local - (foto 1)
  • El portaveu, Manuel Herrera, assegura que "els agents es troben en una situació límit"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vinaròs, Manuel Herrera, ha demanat "solucions davant el conflicte amb la Policia Local, del qual s'ha fet eco fins i tot el Síndic de Greuges arran d'una denúncia sindical". "Aquest bloqueig ha portat al fet que haja de ser el Defensor del poble valencià qui obligue al Consistori a complir la llei quant a l'horari laboral de la plantilla", ha assenyalat l'edil, qui ha lamentat que "hagen de vindre des d'altres organismes a posar-nos la cara roja".

En aquest sentit, Herrera ha informat que "la Policia Local està en una situació límit i a punt d'explotar". "Des de Cs ens hem reunit amb els tres sindicats implicats: CCOO, SPPLB i SIPOL, els quals ens han traslladat el seu descontentament amb la gestió municipal", ha destacat l'edil. Així, el portaveu ha explicat que "entre les seues queixes està la falta d'efectius en el cos que comporta al fet que, per exemple, les patrulles de motos no puguen eixir des de fa mesos". "Cada vegada són més els policies que demanen mobilitat per a canviar d'aires el que minva més encara la plantilla que a l'estiu, a més, ha de multiplicar esforços a causa del turisme", ha postil·lat el regidor.

Per això, Herrera insisteix a l'Executiu que "respecte i atenga les reivindicacions d'aquest col·lectiu que vetla per la seguretat de tots els veïns".

Pujar