elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs acull la Junta de Seguretat Local per a la celebració de Carnaval

Vinaròs acull la Junta de Seguretat Local per a la celebració  de Carnaval
  • La trobada ha servit per coordinar els dispositius especials que desplegaran els cossos de seguretat i sanitaris per tal de garantir la bona marxa de les activitats previstes

MÉS FOTOS
Vinaròs acull la Junta de Seguretat Local per a la celebració  de Carnaval - (foto 2)

Aquest matí s'ha reunit a l'Ajuntament la Junta de Seguretat Local presidida per l'alcalde de la localitat, Guillem Alsina, amb la presència del secretari de la Subdelegació del Govern a Castelló, Gabriel Esteban i els caps i comandaments de la Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Autonòmica.

Durant la trobada s'han abordat els dispositius especials que desplegaran els diferents cossos de seguretat davant dels actes previstos dintre de la programació de Carnaval. D'altra banda, també s'han coordinat les accions específiques que es duran a terme per a les activitats on hi ha prevista una major afluència de gent. L'objectiu final és garantir la bona marxa de tots els actes, però sobretot la seguretat dels veïns i de les milers de persones que s'espera que s'apropen fins a Vinaròs per gaudir de la festa. 

L'alcalde de la localitat, Guillem Alsina, ha insistit que "és molt important realitzar cada any la Junta de Seguretat Local per coordinar tots els cossos policials, per tal de garantir un servei eficient a la ciutadania i una resposta ràpida en cas de produir-se un incident".

Així mateix també s'han tractat diversos assumptes de seguretat ciutadana com l'anàlisi de les mesures d'assistència a les víctimes de violència de gènere o les actuacions realitzades pels cossos de seguretat en els últims mesos.

Pujar