18 de gener de 2020 18/1/20

Soledad Ten Bachero visita l'Ajuntament de Vinaròs

Soledad Ten Bachero visita l'Ajuntament de Vinaròs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Soledad Ten Bachero visita l'Ajuntament de Vinaròs - (foto 2)

  Avui ha visitat la nostra ciutat la Subdelegada del govern espanyol a la província de Castelló, Soledad Ten Bachero qui s'ha reunit amb l'alcalde Enric Pla, i amb el primer tinent d'alcalde, Guillem Alsina, per a tractar temes d'interès per a la nostra localitat.

  En la reunió mantinguda s'han tractat temes com els relacionats amb l'estat i reversió de la N-340, on s'ha indicat que es farà efectiu aquest any amb les condicions que ha demanat l'Ajuntament de Vinaròs, també la possibilitat d'incloure als pressupostos generals de l'Estat la N-238 per a l'any vinent, pendent des de fa 9 anys, sent aquesta una de les vies més perilloses que afecten a la mobilitat de la nostra comarca.

  Parlant de mobilitat, també s'ha tractat el tema de reivindicació de tornar a realitzar els exàmens teòrics de conduir de la DGT a la nostra localitat o la concessió a l'Ajuntament de la Casa del Mar a l'efecte de que siga la nova seu per a l'expedició del DNI en la nostra ciutat.

  Des de la Regidoria d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha plantejat el tema de costes i la seua necessària regeneració a través de l'aportació d'arena al Fortí.

  Enric Pla, alcalde de Vinaròs, ha recalcat la importància de la concessió de la carretera de la costa, caducada des de fa molts anys, per a les actuacions de la via litoral i de l'adequació de les obres de l'EDUSI, així com la reparació de les infraestructures en males condicions, com és el Pont de Salines.

  Esperem que després d'aquesta reunió avancem conjuntament en aquests temes d'interès per a Vinaròs.

  ocultar
  Soledad Ten Bachero visita l'Ajuntament de Vinaròs
  Pujar