24 de setembre de 2020 24/9/20

Rincones del Marqués de Sevilla guanya el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

Rincones del Marqués de Sevilla guanya el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs - (foto 1)
  • Els participants d’Osca i Ciudad Real han obtingut el segon i tercer lloc, respectivament

MÉS FOTOS
Rincones del Marqués de Sevilla guanya el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs - (foto 2)
Rincones del Marqués de Sevilla guanya el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs - (foto 3)
Rincones del Marqués de Sevilla guanya el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs - (foto 4)
Rincones del Marqués de Sevilla guanya el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs - (foto 5)
Rincones del Marqués de Sevilla guanya el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs - (foto 6)

Els cuiners Antonio Javier González i Abdelkharin Crhaibi, del restaurant Rincón del Marqués de Sevilla, són els guanyadors del llagostí d'or en el XIV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs.

El plat amb el qual han aconseguit el primer lloc, que compta amb una dotació econòmica de 1.000 euros, ha estat un llagostí de Vinaròs amb pell de mango, caviar de curri verd, coco i aire de Vinaròs.

Aquesta proposta és la que ha obtingut millor puntuació per part del jurat, presidit en aquesta edició pel famós xef valencià Miguel Barrera, del restaurant Cal Paradís, el qual compta amb una estrella Michelin.

Els altres membres del jurat han estat: la bloggera Cova Morales, el periodista i fotògraf José Ferrer, el cuiner Juanma Salgado i la cap de cuina María José Pareja, de Guardamar del Segura, Alacant.

Després de la deliberació s'ha decidit atorgar el segon premi, de 500 euros, a Toño Rodríguez i Diego Griñón, participants de Catering i Esdeveniments del Pirineu, de Sardas, Osca, que van preparar un Llagostí de Vinaròs, amb salmorejo i molles de remolatxa.

Finalment, el tercer premi ha estat per a l'Escola de Cuina Natural Xef, de Miguelturra, Ciudad Real, representada pels cuiners Jesús Villarejo i Antonio Costoso.

La seva recepta, un Llagostí de Vinaròs, calls marins a la madrilenya, fals all negre i mini caneló de cua de porc, ha obtingut el llagostí de bronze i un premi de 300 euros.

La resta de participants han estat: José Luis Adan i Eduardo José Casquero, del restaurant La Añada (Madrid), José Cortés i Leonor Catalina, del Restaurant Diablito (Calvià, Balears), Aitor Martínez, de Can Ros (Borriana, Castelló), Pau Toca i Verónica Hernando, de l'Hotel HQ La Galeria (Burgos), Carlos Miralles i Ferran Segarra, del Tancat de Codorniu (Alcanar, Tarragona), Belén Colomina i Mariola Wisniewska, de Comer, Bebrer, Amar (València) i Gonzalo Calzadilla i Borja Alonso, del restaurant Mitte (Madrid).

Pujar