1 d’octubre de 2020 1/10/20

Navarrete respon a ACRA després de les seues manifestacions que posen en dubte l'acció política del partit cap al Castor

  • “L’ACRA hauria de saber que hem plantejat desenes de preguntes, iniciatives i mocions tan al Senat com a les Corts per aclarir responsabilitats, desmantellar les instal·lacions i evitar més costos”, ha dit el senador Jordi Navarrete

El senador de Compromís, Jordi Navarrete, ha titllat de ‘desinformados’ als membres de l'Associació de veïns i cívica Raimundo d'Alós, quant a les seues manifestacions en una carta d'opinió on posen en dubte l'acció política de Compromís i d'aquest senador cap al projecte Castor, que "considerem nociu" per a Vinaròs, tota la comarca i els consumidors.

Segons deixen a entreveure, Compromís ha variat la seua postura pel fet d'estar a l'oposició o en el govern. “Gens més lluny de la realitat i només des de la ignorància o la mala fe es poden llançar aquestes fal·làcies, ja que si comproven en l'enllaç que encapçal·l'aquest article, podran llegir les desenes de preguntes al Senat, iniciatives davant el Defensor del Poble, peticions de compareixença del ministre d'Indústria abans d'ho va espantar de Panamà de José Manuel Soria, explicacions al tracte privilegiat cap al projecte i peticions de derogacions de l'Ordre d'Indústria que carregarà als usuaris de gas els costos del Castor”, ha explicat Navarrete.

Per tant, "queda clara la postura de Compromis en el Senat i en les Corts Valencianes, des d'on han sorgit proposicions de desmantellament que han obligat als diferents partits polítics a posicionar-se, alguna cosa que no haguera sigut realitzable sense la nostra presència i petició. Tothom sap que ha passat amb el Castor i quí van ser els responsables i cap d'ells va ser de Compromís posat que sempre hem rebutjat el magatzem. La política es demostra exercint-la i així ho estem fent. ACRA no ens pot donar lliçons de res i molt menys insultar-nos".

Pujar