3 de desembre de 2020 3/12/20

L'Escola Municipal d'Art presenta les bases del II Concurs de Pintura Ràpida

  La Regidoria d'Educació, a través de l'Escola Municipal d'Art, ha presentat ja les bases del II Concurs de Pintura Ràpida, que es durà a terme a la localitat el proper 22 d'abril.

  Podran participar tots els pintors i pintores que ho desitgen, utilitzant diferents tècniques de pintura ràpida, com l'acrílic, l'aquarel·la, l'oli o el dibuix.

  En el moment de la inscripció, que serà a les 8:00 hores del mateix 22 d'abril a l'Auditori Municipal, els participants han de comunicar el lloc triat per a realitzar la seua obra i se li posarà un segell identificatiu a cada tela.

  El lliurament de les mateixes es realitzarà entre les 13:00 i les 14:00 hores. Posteriorment, a les 19:00 hores, es durà a terme el lliurament de premis en un acte públic i la inauguració de l'exposició al mateix Auditori, que es podrà veure fins al proper 30 d'abril.

  El guanyador d'aquest II Concurs rebrà, a més, 600 euros en materials de pintura i un trofeu. Hi haurà també una categoria infantil i juvenil, per a menors de 10 a 17 anys, el guanyador també serà premiat amb 50 euros en material de pintura i un trofeu.

  Pujar