8 de juliol de 2020 8/7/20

Leroy Merlin inaugura la seua nova tenda a Vinaròs

Leroy Merlin inaugura la seua nova tenda a Vinaròs - (foto 1)
  • La botiga opera sota el concepte “Compact” i ha suposat una inversió aproximada de 1,2 milions d'euros

  • Leroy Merlin Compact Vinaròs obri les seues portes aquest dimecres 29 de maig en horari comercial de 8:00h a 22:00h

Leroy Merlin obri aquest dimecres la seua tenda a Vinaròs sota la denominació Compact. Un nou concepte que ofereix una selecció de productes que fan la compra més còmoda, així com un servei personalitzat per a concretar idees i projectes sobre la llar. La botiga, situada al carrer dels Artesans, disposa d'una superfície comercial de més de 2.400 m2. El nou establiment posa a la disposició dels consumidors 11.000 referències en estoc i més de 330.000 sota comanda.

Encara que obri les portes aquest dimecres 29 de maig -en horari comercial de 8:00h a 22:00h-, aquest dimarts ha tingut lloc la inauguració. Per part de Leroy Merlin han estat presents en la inauguració el Director Regional zona Llevant, José Luis Ramírez, i la Directora de la nova botiga de Leroy Merlin Compact Vinaròs, Cristina *Boil, entre altres membres de la companyia. A més, per part de l'Ajuntament han assistit l'Alcalde de Vinaròs, Enric Pla Vall, i altres membres de la corporació municipal.

Leroy Merlin Compact Vinaròs és fruit de la convergència entre Leroy Merlin i AKI, efectiva des del passat 1 de gener i que culminarà en 2020. La remodelació d'aquesta botiga ha suposat una inversió aproximada de 1,2 milions d'euros. Aquest compte amb una plantilla de més de 45 persones, la majoria procedents de municipis pròxims, i crea entorn de 25 llocs de treball indirectes. Així, els col·laboradors de Vinaròs se sumen als més de 1.900 col·laboradors que la companyia té a la Comunitat Valenciana.

D'aquesta forma, Leroy Merlin afavoreix la dinamització i la generació de riquesa en les zones en les quals se situa, suposant un important actiu per a les seues economies. En aquesta línia, la botiga confia en empreses locals per a oferir els seus serveis de neteja, instal·lació i seguretat entre altres.

Cristina Boil, Directora de Leroy Merlin Compact Vinaròs, ha destacat que “aquesta nova botiga, fruit de la convergència de dues grans companyies, ens permet brindar una excel·lent experiència de compra per als nostres clients, amb una gran disponibilitat d'estoc i assessorament personalitzat”. A més, Boil ha ressaltat que “és un orgull comptar amb un equip amb tantes ganes, passió i compromís com el de Leroy Merlin Compact Vinaròs”.

Així, Leroy Merlin es consolida com a líder del condicionament de la llar i continua la seua aposta per la transformació digital, acompanyant als clients a través d'una experiència omnicanal adaptada a les noves necessitats dels consumidors.

Leroy Merlin Espanya

Leroy Merlin és la companyia líder en condicionament de la llar a Espanya (bricolatge, construcció, decoració i jardineria). La companyia ofereix els seus productes i solucions a través de 134 punts de venda a Espanya, gràcies a la labor professional de més de 13.500 col·laboradors. En 2018, Leroy Merlin España va aconseguir una facturació de 2.182 milions d'euros.

Pujar