elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "L’Ajuntament de Vinaròs no sol·licita la subvenció per digitalitzar i millorar l’arxiu municipal"

PP: "L’Ajuntament de Vinaròs no sol·licita la subvenció per digitalitzar i millorar l’arxiu municipal"
  • Gandía: “Anuncien la digitalització de la Carta Pobla, que ja estava digitalitzada des de fa una dècada, però la feina de demanar subvencions no la fan”

El portaveu adjunt del Partit Popular a l'Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandía, ha informat avui que “per segon any consecutiu l'Ajuntament de Vinaròs del socialista Guillem Alsina no ha sol·licitat la subvenció que convoca la Generalitat Valenciana per a digitalització i millora dels arxius municipals ”.

Gandía lamentava que “per segon any consecutiu el govern d'Alsina ni tan sols ha sol·licitat aquesta subvenció que serveix per digitalitzar fons de l'arxiu històric o millorar-ne les instal·lacions, tal com es pot comprovar al DOCV en què s'atorguen subvencions a més de 90 municipis de tota la Comunitat Valenciana”.

Els populars destacaven la ignorància del Primer tinent d'Alcalde, Marc Albella, a qui “vam veure com ahir anunciava a bombo i platerets la digitalització de pergamins, entre ells la Carta Pobla que porta digitalitzada més d'una dècada. El que cal a l'arxiu és tenir un govern municipal que es preocupi de demanar les subvencions per digitalitzar, conservar i millorar el patrimoni de tots els vinarossencs”.

El portaveu adjunt dels populars finalitzava afirmant que “ningú del govern dóna la cara, sempre amagant-se per no donar explicacions de la incompetència d'un govern que només apareix per cobrar a final de mes, però en què ningú explica a què es deu la deixadesa per la qual deixen perdre subvencions com aquesta”.

Pujar